School Projecten

Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal leuke projecten mogen doen met mede studenten.

Hieronder een aantal voorbeelden.

Free Space:

In het eerste jaar hadden we 2 weken lang de tijd om een vrije opdracht te maken in het onderwerp ‘sprookje’. Samen met Rick van Laarhoven en Edyta Gil had ik verzonnen om een horror sprookje te maken over ‘nieuwsgierig Aagje’.

Het verhaal: Nieuwsgierig Aagje is samen met haar ouders in het bos beland door een ongeluk met hun koets. Ze zijn toen naar een oud vervallen hotel toe gelopen om de nacht door te brengen. Pablo, personeel van het hotel, waarschuwt hun om ‘s nachts de kamer niet te verlaten. Natuurlijk gaat Nieuwsgierig Aagje dan juist op onderzoek uit en komt in verschillende sprookjes terecht.

Gotan Reclame:

Reclame maken voor het fictieve fietsenmerk ‘Gotan’ voor kinderen.

Interactieve Installatie:

Conceptualiseer, ontwerp en realiseer een interactieve installatie of toepassing voor kinderen tussen 7-9 jaar waarmee het Graphic Design Museum in kan haken op het thema van de Kinderboekenweek 2010. De installatie of toepassing maakt gebruik van ‘natural interaction’.

De trap bestaat uit vier treden, waarvan iedere trede je naar een andere wereld brengt. Bij elke wereld hebben we zelf bijpassende audio ontworpen.